Detail článku "Temešvár 2011"

Podzimní sportování v Temešváru 14.-16.10.2011


Na Temešváru jsme se opět sjeli po malé pauze způsobené nikoliv nezájmem o sportování, ale z důvodu rekonstrukce ubytovacího zařízení.
Mile mě tedy překvapila poměrně vysoká účast všech pohybuchtivých nadšenců ze 17tky.
Výrazným oživením a posílením nejen sportovního pole byla také přítomnost mladých sportovců z 20tky. Sezimácké barvy hájila početně sice malá, zato nepřehlédnutelná trojice Srpíček, Boulička a Havlítko.
     Program probíhal v již osvědčeném systému: sobota ráno šipky, dámský tenis, nohejbal, fotbálek, po obědě pak volejbal smíšených družstev a na žádost děvčat přibyl jako další bodovaná disciplina dámský nohejbal. Zde opravdu zazářila Mirka Vykyšová a Pája Synková. O to větší radost jsme si s Mončou užívaly při získání skalpů těchto dvou zkušených soupěřkyň.
     Opět se potvrdil sportovní duch a bojovnost všech účastníků, nestačilo totiž překonat pouze soupeře, ale i zdravotní hendikepy, vlastní věk, kila a piva navíc.
Vydatně nám k tomu pomáhalo během celého víkendu krásné podzimní sluníčko.
     Sobotní večírek probíhal v příjemné náladě, díky Monče, Petrovi a Kamile, kteří se ujali
hudebních nástrojů. Na své si přišli všichni tanečníci, kteří i po tak náročném dni předvedli neuvěřitelné taneční kreace.
      Kromě únavy, se kterou se potýkám ještě několik dalších dní, mám z víkendu příjemný pocit z fajn lidí, sportu, dobrého jídla a pití.

Výsledky:

šipky - 1.místo  Pavel Srp 117
celkové výsledky družstev - 1. Jára
                                             2. Ála
                                             3. Boulička
                                             4. 20

Účastníci:    Jára Čubr, Alenka Z a Erička., Lilka, Pepíč, Pavelek, Pavel Vyleta, Vykyš,         Míra P., Olina P., Zdenál a Olina, Zdenka a Ríša Habrychovi, Zdeněk a             Ondra, Procházkovi,Táňa a Pavel Srpovi, Havlítko, Boulička, Matěj Brouček,         Marek, Kamča, Monika, Petr Misík, Klárka s rodinou, Budži,Věra                 Nováková,Tibor, Lenka, Vašek a Kuba



V Praze 22.10.2011                                        zapsala: Lenka Zavadilová