Detail článku "Temešvár 10/2015"

Podzimní víkend 9. - 11.10.2015 patřil tradičně sportovním hrám v Temešváru.

 

Zúčastnilo se ho 31 příznivců sportu a dobré zábavy, rozdělených do čtyř týmů: 17A, 17B, 20tka a Sezimák. Kardii letos reprezentoval pouze Jirka Vytláča. Dobrým znamením je, že začínáme pomalu omlazovat a do soutěže se zapojily 17kové děti, příp. vnoučata, viz zastoupení podtýmu Alenky Zemanky a nejmladší účastnice Viktorka v podtýmu Míry Vykyše.

 

Soutěžilo se v klasických disciplínách, započítaných do celkového hodnocení: šipky, fotbálek muži, nohejbal, dámský tenis a smíšený volejbal. Tyto soutěže proběhly v sobotu za vytrvalého mžení, které prověřilo odolnost všech sportovců. Slunečná neděle byla příjemnou odměnou. Dámy si zahrály mimo soutěž nohejbal a pánové tenisový turnaj ve čtyřhře. Z časových důvodů bohužel nedošlo na petanque.

 

Jednotlivé soutěže probíhaly v bojovném duchu s neuvěřitelným sportovním nasazením, často za hranicí 17kových možností, a pobavily tak všechny fanoušky a diváky. Za zmínku stojí výkon eléva Kuby Ř. ve fotbálku mužů. S pěti nastřílenými góly se stal nejlepším střelcem turnaje.

 

Slavnostní vyhlášení opět provázelo velké napětí ... Jaký Pavelekův koeficient letos rozhodne o celkovém vítězi: Pavelek nezklamal, přesto přese všechno, pohár vyhrálo družstvo 17A ve složení: Ála, Bořek, Vykyš, Zdenál, Veronika Z., Iva S., Gigi, Monička, Kuba a Vašek Ř.

Na 2. místě skončila 20tka, 3. byl tým 17B a bramborové 4. místo obsadil tým Sezimáku.

 

Sportovní výkony byly po zásluze oceněny sladkostmi a šampaňským. Závěrečný pohodový večírek zpříjemnili muzikou a zpěvem Péťa,Monča a Vytláča, došlo i na taneční kreace.  

 

Catering opět bezchybně zajistil Pavelek, s dostatečným množstvím jídla a piva.

 

Pohár zaslouženě putuje ze Sezimáče do Prahy, huráááááá!

 

Zapsali: Lenka + Kuba + Vašek