Detail článku "Koko+Kykyryký 2011"

KOKO a KYKYRYKÝ

3. – 4. 2011

 

 

     Ahoj, pochodníci v okolí Mirošovic – ahoj i vy, kteří jste tam nebyli.

 

     Za pánskou sekci vzpomínám, že jsme se sešli na Kačerově, odkud nám jel autobus přesně v osm. Nestihl ho Honza Maňák, na kterého a na další autobus s ním obětavě počkal velitel Jarda Čubr. My ostatní jsme odjeli do Jílového, prohlédli si místní trh a pomalu vyšli, aby nás ti dva dostihli.

 

     Za nepřítomnosti velitele se mi povedlo přemluvit chlapce, že bude moc hezké, když to vezmeme přes vyhlídku Panská skála v přírodní rezervaci Grybla. Na dotaz, kolik km to tedy nakonec bude, jsem vyšvihl odpověď:

 

                                           „Asi 14 …“.

 

     Protože jsem pak ale šli ještě přes Těptín (hospoda), Olešovice, Ládví, Mokřany, Lojovice a Zaječice (hospoda), bylo to do Mirošovic nakonec                      

                                        nějakých 21.

     Část pánů mi to měla za zlé, bolely je nožičky. Po aklimatizaci v restauraci U Císaře se to ale začalo obracet k lepšímu. Později i největší kverulanti přiznali, že to na Panské skále (limo, pivo, kořalka, cigarety, klobása) nakonec bylo fakt hezké.

     V neděli vlastně všichni zmizeli během rána či nejpozději dopoledne různými pohybovadly do svých domovů. Budu proto znovu bojovat byť za kratší, ale určitě alespoň několikakilometrovou společnou pěšárnu i v druhý den Kokostezky.

      Díky, je mi s vámi dobře, váš Mirek P.