Detail článku "Bowling 8. 12. 2018"

Zápis z tohoto slavného předvánočního klání ...

 

 

Stručně, věcně, protože historie se neptá ...

 

V Sedmnácterníku bylo avizováno:

 

8. 12. Mikulášský squash a bowling

 

Po loňské přestávce jste letos opět zváni na Mikulášský squash a bowling tak, jak jste ho znali z dřívějších let. Dopoledne (10:30 - 11:30) potýráme tělo při squashi na Hamru, odpoledne (13:00, ev. 13:30, podle dostupnosti drah) bowling v osvědčeném centru Na Ovčíně. Zájemci hlaste se do 6. prosince u Michala Čakrta.

 

 

 

Pozvánka obsahem jasná. Ale s přibývajícím věkem a bolístkami se na potýrání těla ve squashi přihlásili pouze dva sportsmeni, proto byla tato nabídka pragmaticky škrtnuta, a sešli jsme se pouze u toho, co nám jde nejlépe. Držení koulí, konzumace oblíbeného iontového nápoje a vedení chytrých řečí.

 

K soutěži jsme hned v úvodu přistoupili zodpovědně a objednávali jsme si pouze správný nápoj pro sportovce, což naprosto jasně dokazuje fotka ve Fotogalerii.

 

A nyní krátce ke hře.

 

Účastníci a zároveň i pořadí hráče, v jakém házel:

 

1 - Michal Č.

 

2 - Zdenál

 

3 - Soňa

 

4 - Yvetta

 

5 - Zdeňka

 

6 - Jana

 

7 - Pavelek

 

Jako divák se zúčastnil Ríša V. 

 

Odehráli jsme dvě kola, body viz tabulka ve Fotogalerii. Čísla u uhraných bodů pak určují umístění hráče.

 

Očekával jsem ještě, že bude bowlingové DOHRÁNO, ale po přezutí jako když střelí do hejna brabčáků. Prostě děvčata a Rša začali spěchat domů .... asi měli rozpečené cukroví. Tak jsme to v hospo za rohem dohráli pouze ve třech: já, Michal a Zdenál. Dali jsme si po dvou škopcích a šli taky.

 

 

Ale já nepek!!

 

S odstupem zapsal Pavelek

 

27. 12. 2018