Detail článku "Puchejř cup - 2013"

Moji milí drazí,
jak Zdenál smutně poznamenal, dlouho žádný záznam, až to vypadá, že jsme ve věku sklerózy, alzhemeira a dalších podobných chorob, že si vůbec nepamatujeme, že ještě máme nějaké aktivity (ty taky…), ale i sportovní a společenské. Sice to s účastí na těch kolektivních je na vymření, ale udělám aspoň malou vzpomínku, jak jsme hrdinně zvítězili v I. ročníku PUCHEJŘ CUPu.
Tohle sportování si vymyslela Monika, pečlivě to i zorganizovala a i přes momentální zdravotní handicap (ten úrazový…, jak který to si přeberte) to i hezky odkočírovala, za což ji patří neskonalé uznání.
Sportování proběhlo ve sportovním areálu Kolečko v Kokoříně 24. – 26.5. 2013. Nevím sice, co se odehrálo v pátek 24.5. ve večerních a nočních hodinách, protože jsem přijel až v sobotu ráno, ale určitě všichni byli na limonádě a probírání sportovní taktiky, protože tak vzorný přístup k sobotnímu klání, jsem nezažil. Počínaje nohejbalem – excelentní Gigi, Adamos (kámoš od Adama), Lilka, přes tenisový mix – excelentní Adam a Lenka (já jsem zastoupil Adama na jeden set – samo, že vítězný ) a povedený fotbálek jsme hrdinně pokořili – Lištičky, Z-tka, 20-tku a Klárinet. Odpadl sice volejbal, a to z důvodu, že pánbu byl doma a byl z toho všeho sportování nějak plačtivý. Možná by ten volejbal zamíchal pořadím, ale na to se historie ptát nebude. Vyhráli jsme sladké medaile, kořku Griote, krásný pohár, na který jsem nechal již udělat zlatý štítek.  Večer jsme přátelský poseděli u TV s čumendou na finále Ligy mistrů ve fotbale, zatipovali si výsledek a s poctivým přístupem k pitnému režimu probrali to naše hrdinné vystoupení.
V neděli pak sbalili saky a paky a odjeli s hřejivým vítězným pocitem.
A kdo byli ti stateční hrdinové? - Adam, Adamos, Gigi, Jára, Lenka, Lilka, Míra Páňa, Pavelek.
Zapsal: 17.6. 2013
Pavelek