Detail článku "KOKOSTEZKA 5.- 6. 12. 2009"



Domácí:  Alenka Z. Ája, Karolína, Lilka, Iva Dvořka, Lenka Z., Olina K., Martina,

                Mary a Monča

Hosté:      Mirek V., Páňa, Pepíč, Čubřík, Pavelek, Zdeněk P. + Ondra, Vašek K., Petefi

                A Petr Misík

 

 

Dámská sekce se sešla na Černém mostě a Karolína nás mile překvapila stádečkem šesti

nádherných pískacích slepiček, které měly jako bonus každá v prdeli po 8 vajíčkách..

Neuvěřitelný zdroj zábavy na celou akci, což se můžete všichni přesvědčit na fotkách. V každém případě se děvčata dohodla, že si je dají místo zvonku na kolo. Autobus byl nabitý k prasknutí, většinou důchodci, kteří vyrazili na výlet. Ale to bych viděla jako bezvadný jev.

S jednou grupou jsem se dala do řeči, probraly jsme tenis i fotbal, když jsem vystupovala už jsem si mohla dovolit zavolat – děvčata nashle…. Olinka nás posilnila vaječným koňakem z cestovní spermie a šlo se.

Skanzen v Přerově na d Labem je moc pěkný. Malý, ale šikovný. Zjistily jsme tam, že dost věcí, které jsou mezi exponáty, máme doma a běžně používáme. Už jsme holt ve skanzenovém věku. Místní hospůdka dobře vařila a přežila naše řádění. Zde se k naší sekci přidali chlapci, kteří jeli vlakem do Čelákovic a odtam šli pěšky. Naproti nám šla Monča a večer dorazil ještě Petr.

Další cesta vedla podle vody až do Ostré, kde jsme měli dojednaný nocleh a hospůdku.

Hospoda na hřišti se ukázala jako velmi útulná a pro naše řvaní a pití vhodná. Přišel i místní Mikuláš a čerti. Jak alkohol v krvi přibýval, lidé postupně odcházeli do hajan. Ale navázali jsme i družbu s místníma, kterým jsme asi nahradili pro tento večer hrací box.

Ráno jsme se v hospůdce nasnídali, někteří jeli rovnou domů, někdo šel do areálu firmy Botanicus, a Míra s Olinkou na další výlet.

V sobotu nám přálo počasí, bylo to spíše jako na podzim, ale pohoda. V neděli mrholilo.

Velké díky Alče a Lilce, kteří celou akci zajistily po stránce logistiky pivní i ubytovací. Pan hostinský byl spokojen a zdá se, že máme další místo na výlety i Kokostezky.

 

 

 

Zapsala:  Mary