Detail článku "Cykloakce 2011"


Týdenní cykloakci v kempu Paris u Suchdola proběhla ve stejném termínu,v podobném složení a také s přibližně stejným programem jako v loni a asi i letech předchozích.
Akce začínala 8.7. a končila 17.7.2010.

Účastnili se : Jarda Čubr,Karolína,Ríša Habrych, Zdeňka, Yveta, Dagmara, Ríša Vacek,Michal Čakrt,Martina,Jana Nová a hlavně Honza Maňák,který se účastnil všech cyklistických i společenských akcí.
Na cykloakci jsme si vybrali proměnlivé  počasí,kdy teploty dosahovaly maximálně 25 stupnů a v noci byly i dosti značné bouřky.Samotný kemp je sice trochu strohý,ale až na výjimky tu byl přes týden klid a v místní restauraci i dobře vařili a točili pivo.
Ostatní cykloakce mířily do Třeboně,Nové Huti,Nové Vsi nad Lužnicí,Nových Hradů,Halámek a do řady dalších míst v blízkém i vzdálenějším okolí Suchdola na Lužnicí.Dvakrát jsme na kolech navštívili oblíbenou rybí restauraci U sumečka ve Staňkově a ochutnali místní okouny, pstruhy, štiky a další ryby.
Velmi podařená byla oslava svátku Karolíny a také společná návštěva restaurace Panský šenk v blízké obci Tušť.

Pobyt v kempu Paris byl sice pěkný,ale na příští rok jsme již uvažovali o novém místě,neboť místní okolí je již hodně poznáno a chce to prostě nějakou změnu.

Zapsal Ríša Habrych