Detail článku "50 tiny Olina+Jára - Sklerotický test"

Demonstrace na prvního máje 2007 v Ondřejově se nesla v duchu protestů proti rasově nesnášenlivé a diskriminační politice pana Čunka. Jedno z hesel na našem transparentu začínalo „Nám práci nedávejte ……“ Jak končilo?

V roce 2007 jsi se zúčastnila akce  Sv. Jiří v Českém středohoří pod uměleckým jménem Šukanka. Kromě tebe tam byla ještě Lilka, Iva Dvořáková, Táňa, Martina a Olina Kadeřávková. Pod jakými uměleckými jmény vystupovaly ony. Jmenuj alespoň dvě.

Hra ve spadaném listí v roce 2001 pořádal tehdy začínající tandem Péťa- Monika. Obzvlášť se jim podařila úvodní noční hra. Čenda poprvé v historii rozbalil obálku poslední záchrany. V kolik hodin jste s Čendou došli do cíle. Plus mínus půl hodiny.

Na spadankách v roce 2005 vyšel tento inzerát: „Jsem v nejlepších letech mladá paní a hledám za účelem seznámení pána, který úplně blbý není. Když vyznáš se v mapě a orientačně  budeš zdatný, možná že mohl bys mi být něco platný. Mám zlatý vlas, útlý pas, ňadra dmoucí, chlapečku ty můj vševědoucí. Když se ti s penězi zadaří, půjdem spolu k oltáři.“
Která ze sedumnáckových dam si ho podala? (nápověda: jenom dvě ze tři charakteristik dámy jsou pravdivé)

Na první stezce v roce 81  Jižní Morava se kdosi poblil tak, že druhý den po tom uklouzla uklizečka a zlomila si ruku. Byly různé dohady o tom kdo to byl, a ať byla skutečnost jakákoliv, tak na jednom pánovi( ač to vehementně popíral), utkvělo konečné podezření.

17té lesní hry  pořádala 17ka. Nesly se v duchu podnikatelském. Jedna ze stěžejních her byl podnikatelský záměr stavby jakéhosi objektu. O jaký objekt se jednalo?

V roce 1994 v Železné Rudě při maškarním reji se jednotlivé dětské masky představovali dospělým. Když došlo na Andulu Dvořákovou tak se představila jako ………………….

Na 36 Stezce dlouho po půlnoci kdosi zamkl Soňju Kuchařovou na hajzlu. Ta se nemohla dostat ven a dlouho vehementně mlátila na dveře hajzlíku a volala o pomoc. Když jsem dorazil z venku, kde právě začalo prš,t našel jsem vzhůru už jen pár pánů v nutně upraveném stavu. Optal jsem se Pepíčka, kdo že to tam tak vehementně mlátí. Pepíček odvětil To asi mlátěj ….“
 
Jmenuj jak se jmenovala následující děvčata za svobodna: Iva Dvořáková, Yveta Panušková, Táňa Srpová